Νέο 1-1 στην Ολλανδία η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου
Ισόπαλος με το… αγαπημένο του 1-1 επί ολλανδικού εδάφους αναδείχθηκε ο Ηρακλής, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Κόνιασπορ.
Ο «Γηραιός» απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο στον αγώνα της Τρίτης (2/8), απέναντι σε μία ομάδα που πέρυσι κατέλαβε την 3η θέση στο τουρκικό πρωτάθλημα.
Η Κόνιασπορ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Μιλόσεβιτς, αλλά στην επόμενη φάση ο Αμαραντίδης βρήκε τον Μοντέιρο με ωραία σέντρα και εκείνος ισοφάρισε με κεφαλιά.
Ο Ηρακλής έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (19’ προσπάθεια Μοντέιρο, 21’ κεφαλιά Αμαραντίδη), ενώ στο δεύτερο η συνεχής βροχόπτωση και η κόπωση είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει αισθητά ο ρυθμός.
Υπενθυμίζεται ότι ο «Γηραιός» θα επιστρέψει την Τετάρτη (3/8) στη Θεσσαλονίκη με απολογισμό τρεις ισοπαλίες (Γκόου Αχέντ Ιγκλς, Άγιαξ και Κόνιασπορ) και δύο ήττε (Μαλίν, Ντεν Χάαγκ).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (46’ Γιαννίκογλου), Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης (89’ Τσότρας), Μπαρτολίνι (61’ Δούμτσιος), Ιντζόγλου (46’ Στάμου), Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο, Αμαραντίδης (61’ Ρούσσος), Μοντέιρο, Πασάς.
ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ (Aϊκούτ Κοτσαμάν): Καγιά, Σκούμπιτς, Τουράν, Κερίμ, Ουσλού, Τσαμνταλί, Βολκάν, Χατζιαχμέτοβιτς, Ριάντ, Μπάγιτς, Μιλόσεβιτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σελίμ, Μπαμπά, Ντερέ, Καντεμίρ, Ατίλα.