11/03/2025
Europa League | Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 - 22:33

Ντεν Μπρομ: «Ήρθε δύσκολα η πρόκριση»

Εντυπωσιασμένος με τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολλανδός, μίλησε με καλά λόγια και για την ομάδα του Πετράκη

Πιο δύσκολα απ' όσο θα περίμενε είπε ο Γιον φαν ντεν Μπρομ πως ήρθε η πρόκριση για την Άλκμααρ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, παρόλο που η ομάδα του κατάφερε να νικήσει και στα δύο ματς.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε με καλά λόγια για τους Ηπειρώτες και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος τους, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν αγχώθηκε μετά το 1-0.

Αναλυτικά:

Για το αν ήρθε εύκολα η πρόκριση: «Ήταν πιο δύσκολος ο αγώνας απ' ό,τι περίμενε. Δεν μπήκε καλά η ομάδα μας και δεχτήκαμε γκολ. Μετά βάλαμε δύο γκολ και ήρθε πιο εύκολα η πρόκριση».

Για το αν φοβήθηκε μετά το 1-0: «Όχι, δεν ασχολήθηκα τόσο με το τι θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά με την ομάδα μου».

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του: «Όχι, δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα η ζέστη. Μετά το 20' συνήλθαμε. Ο κόσμος έπαιξε ρόλο, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η εικόνα που είχαμε εμείς. Στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας».

Για τον κόσμο παρόλο που δεν έπαιζε ο ΠΑΣ στο γήπεδό του: «Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα. Εντυπωσιακό να έχεις τόσο κόσμο σε ματς που δεν παίζεις στη φυσική σου έδρα. Μου άρεσε που τραγουδούσαν ενώ έχαναν και που συνέχισαν να το κάνουν και μετά το τέλος του αγώνα».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του ΠΑΣ: «Όχι κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Η ομάδα έπαιξε συνολικά καλά ειδικά αμυντικά. Ήρθε μία δύσκολη πρόκριση για εμάς. Δεν έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε ομάδες με τέτοιο στυλ. Στην Ολλανδία βγάζουμε πιο εύκολα φάσεις».

Μοιραστείτε το: