«Είσαι ανεπιθύμητος», ξεκαθαρίζουν οι οργανωμένοι φίλοι του Πανιωνίου
Αρκετές είναι ήδη οι αντιδράσεις για την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη να αναλάβει στον Ολυμπιακό αφήνοντας τον Πανιώνιο λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Παύλος Μητρόπουλος έκανε τη δική του τοποθέτηση μέσω facebook, ενώ και οι «Πάνθηρες» επέλεξαν να πάρουν θέση και να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους για τις εξελίξεις.
Μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζουν στον Εβρίτη τεχνικό πως «η Νέα Σμύρνη και ο Πανιώνιος μόλις τελείωσαν για σένα», ενώ σημειώνουν πως ο 47χρονος πλέον είναι ανεπιθύμητος.
Αναλυτικά: «Μόλις ενημερωθήκαμε ότι ο προπονητής μας βρίσκεται στα γραφέια του γαύρου... Δεν ξέρουμε αν θα συμφωνήσεις ή όχι και δεν μας απασχολεί κιόλας. Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μόλις τελείωσαν για σένα. Είσαι ανεπιθύμητος!
ΣΦ Πάνθηρες 1983».