Ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε
Μετά το φιλικό του Σαββάτου (6/8) και τη δεύτερη ισοπαλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, οι παίκτες της Ξάνθης επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (8/8).
Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ανάσες ξεκούρασης την Κυριακή (7/8) συνεχίζουν την καθημερινή δουλειά στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια.
Ο Καρίμ Σολτάνι συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα με το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.
Πριν από τις ασκήσεις ταχυδύναμης, το passing game, το pressing και την τακτική, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εστίασε σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα με τη Βέροια στη βιντεοανάλυση που προηγήθηκε.
Για την Τρίτη (9/8) υπάρχει διπλή προπόνηση, πριν από το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Λάρισα στο AEL FC Arena την Τετάρτη (10/8).