13/03/2025
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 - 01:17

Πρώτη με Μιλόγεβιτς

Συνεργάτες του Σέρβου τεχνικού θα είναι οι Τέσοβιτς και Γιάνκοβιτς

Και τώρα τρέχει για να αφήσει τη δική του σφραγίδα... Η συμφωνία μεταξύ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και του Πανιωνίου επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη (11/8) μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ και ο Σέρβος τεχνικός έπιασε αμέσως δουλειά.

Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας βρέθηκε στη Φυλή και είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του. Έγιναν οι αμοιβαίες συστάσεις και η παρθενική προπόνηση υπό την επίβλεψή του.

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει μαζί του δύο συνεργάτες του. Βοηθός του θα είναι ο Ντάρκο Τέσοβιτς, ενώ χρέη γυμναστή αναλαμβάνει ο Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς. Έτσι, οι Νόνι Λίμα και Βαγγέλης Φιλιππής (προπονητής τερματοφυλάκων) θα παραμείνουν στο επιτελείο.

Εκείνος που κλείδωσε ότι αποχωρεί είναι ο Νίκος Γιάγκου, ο οποίος είχε δώσει το παρών και σε προπόνηση μετά το τέλος της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Πρόκειται για το γυμναστή που αποτελούσε προσωπική επιλογή του Εβρίτη τεχνικού και έκανε εξαιρετική δουλειά πέρσι, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα αποδυτήρια. Χωρίς εμπειρία σε επαγγελματική ομάδα, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και κατάφερε να βγει η χρονιά χωρίς μυϊκούς τραυματισμούς.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: