14/03/2025
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 - 21:02

Έμειναν στο μηδέν Λεβαδειακός και Αστέρας

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Βοιωτία

Μπορεί να δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 το απόγευμα του Σαββάτου (13/8) στην πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας.

Οι Αρκάδες έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 20', όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Ιωαννίδης πήρε την κεφαλιά και ο Σεφίλ με αριστερό πλασέ δεν κατάφερε να βρει στόχο. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 33' με τον Γιακουμάκη, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κοσίσκι.

Στο 45' ήταν η σειρά του Ναμάσκο να αποκρούσει σουτ του Δημούτσου, ενώ ο ίδιος είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 62', όταν έστειλε την μπάλα άουτ έχοντας προηγουμένως κάνει το ένα-δύο με τον Κώτσιρα.

Άξια αναφοράς ήταν και μια εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο στο 65', ο οποίος δεν σημάδεψε σωστά. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο, ο ρυθμός έπεσε κι άλλο, έγιναν και κάποιες αλλαγές και έτσι δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Καραχάλιος, Βασιλείου, Καλτσάς, Ζεζίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σουμπίνιο, Καψάσκης, Μάγκας, Χατζηλάμπρος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Κοσίσκι, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος (38' Μακροστέργιος), Σεφίλ, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Καλτσάς, Μάσα, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κώτσιρας, Χαμντανί, Αθανασιάδης, Τσάβες, Ίγκορ, Νίκο Φερνάντες, Άσεν Γκοντό.

Μοιραστείτε το: