14/03/2025
Άλλα αθλήματα | Τρίτη 16 Αυγούστου 2016 - 16:13

Νότα αισιοδοξίας για Σουμάχερ

«Ανταποκρίνεται στις θεραπείες», είπε ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο

Μία ευχάριστη είδηση, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, για τον Μίκαελ Σουμάχερ έγινε γνωστή διά στόματος Λούκα ντι Μοντετζέμολο.

Ο άλλοτε πρόεδρος της Ferrari, με δηλώσεις του στην «Ecumenical News» την Τρίτη (16/8), υποστήριξε ότι ο θρυλικός πιλότος ανταποκρίνεται στις θεραπείες.

Παράλληλα, ο 68χρονος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση της σχεδόν τριετούς περιπέτειας που βιώνει ο Σουμάχερ.

«Ανταποκρίνεται στις θεραπείες και είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας το ανακοινώσω! Είναι πολύ δυνατός!

Είμαι σίγουρος ότι με αφοσίωση, αποφασιστικότητα και δύναμη θα καταφέρει επιτέλους να επανέλθει», είπε ο Μοντετζέμολο.

Ο Ιταλός πρώην παράγοντας της Ferrari είχε ξαναμιλήσει τον Φεβρουάριο για τον Σουμάχερ, με τη σημαντική διαφορά ότι τότε ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος.

Μοιραστείτε το: