Οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται και πάλι για τον 28χρονο στόπερ της Παλέρμο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας
Ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν ικανό ποδοσφαιριστή, με τον οποίο θα ενισχύσει την αμυντική του γραμμή. Στη συγκεκριμένη λίστα επανήλθε ο Τζιανκάρλο Γκονζάλες, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας.
Μπορεί παλιότερα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να ανέφεραν πως οι Πειραιώτες είχαν παρατήσει την υπόθεση του 28χρονου στόπερ, αλλά το gazzamercato.it επανέφερε το ενδιαφέρον του πρωταθλητή Ελλάδας για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ στην Παλέρμο για τον αμυντικό από την Κόστα Ρίκα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζιανκάρλο Γκονζάλες αγωνίζεται στον ιταλικό σύλλογο από το 2014 και στο διάστημα αυτό μέτρησε συνολικά 44 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και 3 γκολ.