Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Βέροια
Δεν υπήρξε νικητής στη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Βέροια, η οποία διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες» και έληξε 0-0 παρουσία 600 φίλων των γηπεδούχων.
Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με την κεφαλιά του Τζημόπουλου στο 37' από κόρνερ του Ακόστα να είναι μία εξ αυτών. Πέντε λεπτά μετά ο Ναδάλες έβγαλε τη σέντρα, ο Γιάκος προσπάθησε να τελειώσει τη φάση από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Καντιμοίρης τον πρόλαβε.
Από εκεί και πέρα, οι Ημαθιώτες είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία στο 50'. Ο Ναβαλόφσκι έβγαλε τη σέντρα, ο Καπετάνος έκανε σουτ στην κίνηση και ο Περιστερίδης έδιωξε σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή και με τον Σισοκό στο 68', ενώ στο 73' ο Βιδάλ δοκίμασε το πόδι του και αστόχησε, κάτι που έγινε και με τον Λινάρδο στο 86'. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος που δοκιμάζει ο ΠΑΣ έδειξε ξανά πολύ καλά στοιχεία και γι' αυτό θα αποκτηθεί.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος (80' Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (60' Ιγκόρ Βιδάλ), Ακόστα, Γιάκος, Κόντε, Μαμπουλού (60' Φερφελής). Έπαιξαν και οι: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Παναγιώτου.
ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν (78' Ασίγκμπα), Ναβαλόφσκι (74' Χαροντάκης), Μαραγκός, Καλί (23' λ.τρ. Σισοκό), Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (74' Λινάρδος), Τομάς (64' Μπαλάφας), Άρσε (64' Μίλιεβιτς), Κάλβο (78' Μαυριάς), Καπετάνος.