16/03/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 - 09:18

Ενδιαφέρον από ΑΠΟΕΛ για Κλωναρίδη

Στην Ελλάδα αναμένεται τη Δευτέρα (29/8) ο Γκόρντον Σίλντενφελντ για να μιλήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού

Σε αναζήτηση ομάδας είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο 24χρονος επιθετικός δεν μπόρεσε να βρει πρόταση στη χώρα καταγωγής του, το Βέλγιο, που να ικανοποιεί τους «πράσινους» και εξετάζει τώρα τις εναλλακτικές του. Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον έχει προκύψει από την Κύπρο, με τον ΑΠΟΕΛ να φαίνεται έτοιμος να κάνει πρόταση 200.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Παράλληλα, αν και ο Κρίστοφερ Σάμπα είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού και αποτελεί προτεραιότητα για την ενίσχυση της άμυνας, η περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν σταματά να απασχολεί τους «πράσινους».

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζλάτκο Κράνιτσαρ, με δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί μεταγραφή στα στόπερ, καθώς ο Σίλντενφελντ πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Μαξιμίρ και θα αντικατασταθεί.

«Λόγω της κατάστασης με τους Λεσκόβιτσε και Σίλντενφελντ, που πιθανότατα φεύγουν από την ομάδα, κινούμαστε για έναν κεντρικό αμυντικό, που ίσως να μπορεί να μας βοηθήσει και ως κόφτης», είπε ο Κροάτης τεχνικός.

Έτσι, μένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Σίλντενφελντ, ο οποίος πάντως αναμένεται τη Δευτέρα (29/8) στην Αθήνα για να μιλήσει με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», έχοντας εξασφαλίσει άδεια από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μοιραστείτε το: