Την απάντηση του Σάμπα περιμένουν οι «πράσινοι»
Μπορεί πέρσι να ήταν η αποκάλυψη του Λεβαδειακού πραγματοποιώντας μερικές πολύ καλές εμφανίσεις, όπως εκείνη στο ΟΑΚΑ στο διπλό επί της ΑΕΚ, αλλά πλέον ο Παναγιώτης Τσιντώτας δεν υπολογίζεται.
Ο λόγος που μπήκε στον... πάγο έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βοιωτούς, το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.
Ο 23χρονος είναι αναγκασμένος να ψάξει αλλού την καριέρα του και γι' αυτό προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είναι γεμάτοι στη συγκεκριμένη θέση, αλλά, δεδομένου ότι ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν τρελαίνεται με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τίποτα δεν αποκλείεται.
Τέλος, στο «τριφύλλι» περιμένουν την απάντηση του Κρίστοφερ Σάμπα. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για 1+1 και για τις ετήσιες απολαβές του παίκτη (350.000 ευρώ), αλλά υπάρχει διαφωνία ως προς το μπόνους υπογραφής. Υπάρχει, πάντως, η αισιοδοξία πως θα πει το «ναι» και θα επιστρέψει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.