Γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί και ένας μέσος πριν από το φινάλε των μεταγραφών
Ντεμαράζ στο φινάλε των μεταγραφών προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ετοιμάζει και εκπλήξεις. Πέραν του Ζάιρο, μία περίπτωση που δουλευόταν όλο το καλοκαίρι, οι Ηπειρώτες επιχειρούν να πάρουν άλλον έναν παίκτη την τελευταία στιγμή.
Προς το παρόν από την ΠΑΕ δεν βγαίνει τίποτα πέραν του ότι θα είναι μέσος. Ούτως ή άλλως το κενό του Σταύρου Τσουκαλά ουδέποτε αντικαταστάθηκε επί της ουσίας και γι' αυτό υπάρχει κινητικότητα ώστε να αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής εκεί.
Υπάρχει μια φημολογία πως ο παίκτης με τον οποίο είναι σε διαπραγματεύσεις στον ΠΑΣ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και συνέχισε την καριέρα του στην Αντάλιασπορ, δηλαδή ο Λιονέλ Ενγκενέ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν είναι ακόμα τελειωμένη, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και γι' αυτό τηρείται σιγήν ισχύος. Αντιθέτως, ο Ζάιρο αναμένεται στα Ιωάννινα προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ