Τα πρώτα τους συμβόλαια με τη «Βασίλισσα του Βορρά» υπέγραψαν οι Δόρης, Ράδης, Ζυγκερίδης και Βενετικίδης
Στην πρώτη ομάδα της Βέροιας προωθήθηκαν τέσσερις παίκτες οι οποίοι υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα του Βορρά» και πλέον θα είναι στη διάθεση του Αλέξανδρου Βοσνιάδη.
Την Πέμπτη (1/9) η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τους Αλέξανδρο Δόρη, Σοφοκλή Ράδη, Ιωακείμ Ζυγκερίδη και Θόδωρο Βενετικίδη.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την προώθηση τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ανήκαν στο έμψυχο δυναμικό της Κ-20, στην πρώτη ομάδα.
Συγκεκριμένα, επαγγελματικό συμβόλαιο με την "Βασίλισσα του Βορρά" υπέγραψαν οι Αλέξανδρος Δόρης (μεσοεπιθετικός), Σοφοκλής Ράδης (αμυντικός), Ιωακείμ Ζυγκερίδης (επιθετικός) και Θόδωρος Βενετικίδης (τερματοφύλακας).
Να σημειωθεί ότι ο Βενετικίδης (γεννήθηκε στις 20/02/2001) είναι ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ιστορία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ».