Ξεπέρασε τον Μαυρομάτη ο Καραμπέτσος, αλλά η δικαστική αντιπρόσωπος θεωρεί πως πρέπει να ξαναγίνει η διαδικασία
Τα ξημερώματα της Κυριακής (4/9) ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων αναφορικά με τις εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου της ΕΟΠΕ στην Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά και του αναπληρωματικού.
Συνολικά ψήφισαν 351 σωματεία και πρώτος αναδείχτηκε ο Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος ξεπέρασε κατά 13 ψήφους τον Αχιλλέα Μαυρομάτη. Όσο για τους αναπληρωματικούς, πρώτος ήταν ο Κώστας Χαριτωνίδης με δεύτερο τον Κώστα Βλάση.
Έως εδώ όλα καλά... Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο απλά, αφού η δικαστική αντιπρόσωπος θεωρεί πως πρέπει να ξαναγίνουν οι εκλογές, καθώς για να εκλεγεί κάποιος θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει το 50%+1 του εκλογικού σώματος.
Αναλυτικά η ψηφοφορία
Άκυρα: 13
Λευκά: 1
Εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ στην ΕΟΕ
Καραμπέτσος 105
Μαυρομάτης 92
Αηδονίδης 66
Μαργαρίτης 65
Αναπληρωματικός εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ στην ΕΟΕ
Χαριτωνίδης 103
Βλάσης 72
Μελισσουργός 63
Καλουδιώτη 45