19/03/2025
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 - 17:27

Κανένα θέμα με το Ολυμπιακός - Βέροια

Η «Βασίλισσα του Βορρά» θα παίζει κανονικά μέχρι και εφόσον τελεσιδικήσει εις βάρος της τιμωρία * Ξεπεράστηκε το πρόβλημα του ΠΑΣ Γιάννινα

Απάντηση στις φημολογίες περί μη διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια την Κυριακή (11/9) με αφορμή την απόφαση της ΕΕΑ να μη δώσει πιστοποιητικό συμμετοχής στους Ημαθιώτες έδωσαν κύκλοι της Σούπερ Λίγκας, οι οποίοι διευκρίνιζαν το αυτονόητο.

Ποιο είναι αυτό; Ότι η Βέροια θα παίζει κανονικά στη Σούπερ Λίγκα από τη στιγμή που δεν υπάρχει έως τώρα κάποια απόφαση αναφορικά με την υπόθεσή της. Για να εφαρμοστεί, μάλιστα, η οποιαδήποτε ποινή, θα πρέπει αν αποφανθεί τελεσίδικα η αθλητική δικαιοσύνη.

Είναι μία υπόθεση που μπορεί να τραβήξει πολύ χρονικά, αφού για να τελεσιδικήσει θα πρέπει να περάσει από τρεις βαθμούς. Αρχικά, να αποφασίσει η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, στη συνέχεια η Επιτροπή Εφέσεων και στο τέλος το Διαιτητικό Δικαστήριο. Αν τελικά η Βέροια καταδικαστεί, τότε το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 15 ομάδες, αφού δεν θα υπάρχει περίπτωση αντικατάστασής της.

Τέλος, για τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υφίσταται καν θέμα, το ματς γίνεται κανονικά. Σε ό,τι αφορά το μικροπρόβλημα που είχε ανακύψει με τις κάμερές του, έφτασε την Παρασκευή (9/9) στη διοργανώτρια έγγραφο από την ΕΕΑ σύμφωνα με το οποίο οι Ηπειρώτες προέβησαν στη θεραπεία του προβλήματος και έτσι ο αγώνας διεξάγεται κανονικά.

Μοιραστείτε το: