19/03/2025
Πρωτάθλημα | Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 - 11:55

Ανοίγει αυλαία η Σούπερ Λίγκα με την 3η αγωνιστική!

Ποδαρικό με Κέρκυρα και Πλατανιά * Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός τα άλλα δύο ματς του Σαββάτου

Επιτέλους, ξεκινά το πρωτάθλημα! Ύστερα από αναβολές επί αναβολών, το Σάββατο (10/9) η Σούπερ Λίγκα κάνει σέντρα, με το παράδοξο όμως να έχει πρεμιέρα με την 3η αγωνιστική.

Όπως και να ‘χει, το ζητούμενο είναι ότι θα δούμε ξανά ποδόσφαιρο, με την Κέρκυρα και τον Πλατανιά να είναι οι πρώτοι που κάνουν ποδαρικό στη σεζόν, καθώς οι Φαίακες φιλοξενούν τους Κρητικούς στο ΕΑΚΚ στις 16.00.

Από εκεί και πέρα, στις 18.15, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Λιβαδειά, για να παίξει με τους Βοιωτούς, στις 20.30, ρίχνοντας και την αυλαία για την πρώτη μέρα της 3ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

16.00: Κέρκυρα - Πλατανιάς

Η Κέρκυρα ύστερα από την περιπέτειά της και τον υποβιβασμό της στη Β’ Εθνική, επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια, και στο πρώτο ματς της ημέρας θα αγωνιστεί κόντρα στον Πλατανιά στο ΕΑΚΚ, στις 16.00. Στα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν συμπεριλαμβάνονται οι νεοαποκτηθέντες Σπίνουλας, Τζανουλίνος, Αντιλέχου και Ανδρεόπουλος.

Αναλυτικά η 19άδα: Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ντουαλά, Επστάιν, Γκόμες, Ναζίμ, Νίκιτς, Τουράμ, Αραμπατζής, Αρναρέλλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Γεωργίου, Ζαραδούκας, Ζορμπάς, Ιωάννου, Κόντος, Κουτζαβασίλης, Σιόντης.

Στο νησί των Φαιάκων ταξιδεύει ο Πλατανιάς, όπου θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα με στόχο το διπλό. Μοναδικά προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο είναι ο τιμωρημένος από πέρσι Μουνάφο καθώς και οι ανέτοιμοι Στάθης και Γιορέντε. Αντιθέτως, κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γουνδουλάκης.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Κάργας, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Μανούσος, Ηλιάδης, Ντίνας, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Ντεβέσα, Γιακουμάκης και Ντιλαβέρ.

18.15: Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης

Συνέχεια στην περσινή εκπληκτική σεζόν θέλει να δώσει ο Πανιώνιος φέτος… Και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το δείξει αυτό αποτελεί το ματς με τον πάντα ισχυρό Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κυανέρυθροι» του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πλέον, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση την απουσία του τραυματία Μασούρα.

Η αποστολή των Νεοσμυρνιωτών αποτελείται από τους: Τασουλή, Οικονόμου, Κόρμπο, Φούντα, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλο, Γκιοατά, Αντωνιάδη, Αργυρόπουλο, Σιώπη, Γιαννιώτη, Πινιώτη, Μπεν, Βλάχο, Ρισβάνη, Καθάριο, Μασούντ Σοτζέι, Κρητικό, Ενγκόγκ.

Από την άλλη, να επανέλθει στην ευρωπαϊκή φορεσιά του στο φινάλε της σεζόν είναι η επιδίωξη του Αστέρα και για να τα καταφέρει θα πρέπει να ξεκινήσει με μια επιτυχία.

Οι Αρκάδες, που είναι μια ομάδα με όλα τα… προαπαιτούμενα επιτυχίας, αρχίζει την προσπάθειά της χωρίς τις βοήθειες των τραυματιών Τσάβες και Τριανταφυλλόπουλου, αλλά με πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Μάκης Χάβος έχει μαζί του 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Κοσίσκι, Αθανασιάδης, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Μακροστέργιος, Ιγκόρ, Μάσα, Φερνάντες, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Χαμντανί, Γκοντό, Ιωαννίδης.

20.30: Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της πρώτης ημέρας της 3ης αγωνιστικής, ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Σουμπίνιο, ενώ εκτός τέθηκαν και οι Γκάρι Κουλιμπαλί, Τόνι Σίλβα και Λοσέμι Καραμπουέ, που δεν είναι έτοιμοι. Δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο τιμωρημένος Τζάκσον Μεντί.

Ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Ναμάσκο, Μοσχονά, Τριποτσέρη, Μάγκα, Μιλιάζες, Μουλόπουλο, Ουόν, Τόπι, Μαχαίρα, Χατζηλάμπρο, Παππά, Γιακουμάκη, Μάντζιο, Μπελγκαζουανί, Σένκα, Καραχάλιο, Ζεζίνιο, Βασιλείου, Καλτσά.

Ποδαρικό με καλή εμφάνιση και τρίποντο θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Λεβαδειακό το βράδυ του Σαββάτου. Μαζί με την αποστολή θα ταξιδέψει και ο Ροντρίγκο Μολέδο, παρότι εξακολουθεί να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις, και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Ιταλό τεχνικό να μη θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής του. Εκτός προγράμματος ήταν και οι Κοτσόλης, Μπουμάλ και Τελάντερ.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Βλαχοδήμος Π., Ρέις, Λεντέσμα, Ρινάλντι.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο (10/9)

16.00: Κέρκυρα - Πλατανιάς

18.15: Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης

20.30: Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Κυριακή (11/9)

16.00: ΑΕΚ - Ξάνθη

18.15: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

18.15: ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος

20.30: Ολυμπιακός - Βέροια

Δευτέρα (12/9)

19.30: ΑΕΛ - Ηρακλής

Μοιραστείτε το: