Ο Ιταλός τερματοφύλακας μπορεί να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις
Ο Στέφανος Καπίνο έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει ευκαιρίες ο Νίκολα Λεάλι από τον Πάουλο Μπέντο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον Ιταλό τερματοφύλακα στο παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη την Πέμπτη (15/9) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο προπονητής των Πειραιωτών προσανατολίζεται στο να βρίσκεται στην 11άδα των αγώνων της Ευρώπης ο γκολκίπερ που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Γιουβέντους και ο Έλληνας διεθνής στη Σούπερ Λίγκα.
Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο είχε γίνει πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έβαζε τον Ρόι Κάρολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Μπάλας Μέγερι στο Τσάμπιονς Λιγκ.