19/03/2025
Μπάσκετ | Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 - 14:23

Και ο Μπερτομέου στο «αντίο» του Διαμαντίδη

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ

Λίγες ημέρες έμειναν για τη διοργάνωση «Diamonds are forever», η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου για λογαριασμό του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει αυτό τον τρόπο να τιμήσει τον πρώην αρχηγό της ομάδας για την πολύχρονη προσφορά του στο σύλλογο και στο ελληνικό μπάσκετ. Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (14/9) έγινε γνωστό πως θα παρευρεθεί στο ΟΑΚΑ και ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας.

Η αποκάλυψη έγινε από τον Ισπανό δημοσιογράφο Μαρκ Μουντέτ, ο οποίος ανέφερε πως ο Μπερτομέου αυτοπροσώπως επιβεβαίωσε την παρουσία του στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τον Διαμαντίδη.

Μοιραστείτε το: