Μέχρι και ο Σάμπα συμπεριλήφθηκε στην 21μελή αποστολή του Παναθηναϊκού
Από 21 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Πέμπτης (15/9, 22.05) κόντρα στον Άγιαξ.
Ο Αντρέα Στραματσιόνι συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Κρις Σάμπα, ενώ και οι Κριστιάν Λεντέσμα, Γιώργος Κουτρουμπής, Βίκτορ Ιμπάρμπο θα είναι παρόντες.
Ουσιαστικά, μόνο οι Ράσμους Τελάντερ και Ολιβιέ Μπουμάλ (συνέχισε το πρόγραμμά του) έμειναν εκτός αποστολής.
Να σημειωθεί ότι ο Ιμπάρμπο άρχισε την προπόνηση και αποχώρησε προς το τέλος της για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Λεντέσμα αισθάνεται αρκετά καλύτερα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης (14/9) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επεφύλασσε «κορόιδο», τακτική και παιχνίδι.
Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέδο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα, Ρινάλντι.