19/03/2025
ΗΡΑΚΛΗΣ | Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 - 17:50

Περιμένουν να πληρωθούν, προσφυγή ο Καρασαλίδης

Ατομικό έκαναν οι Μοντέιρο και Ζιαμπάρης, θεραπεία ο Κυριακίδης

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να διευθετηθούν οι υποχρεώσεις του Ηρακλή προς έξι παίκτες του, οι οποίοι δεν εισέπραξαν τις εκχωρήσεις της NOVA, καθώς δεν έφταναν τα χρήματα.

Αυτό που λέγεται είναι πως θα εισπράξουν στην επόμενη καταβολή που θα γίνει από το συνδρομητικό κανάλι, αλλά είναι λογικό να υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια. Αν, μάλιστα, δεν πάρουν τα χρήματά τους, οι αντιδράσεις θα είναι σημαντικές.

Παρεμπιπτόντως, προσφυγή έκανε ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Ξάνθη. Ο πρώην αμυντικός του «Γηραιού» αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να διεκδικήσει το ποσό των 40.000 ευρώ που του οφείλονται και έτσι ανοίγει ένα ακόμη μέτωπο για τους «κυανόλευκους».

Από εκεί και πέρα, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι της Κυριακής (18/9) κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο θα είναι το πρώτο εντός για τη νέα σεζόν.

Με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου η προπόνηση της Παρασκευής (16/9) έγινε στο Καυταντζόγλειο και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτική. Ατομικό έκαναν οι τραυματίες Μοντέιρο και Ζιαμπάρης, θεραπεία ο Κυριακίδης.

Μοιραστείτε το: