19/03/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 - 20:49

Θεραπεία ο Κουτρουμπής, ατομικό ο Μπουμάλ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (18/9) με τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε την Παρασκευή (16/9) ο Παναθηναϊκός.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να μην αγωνιστεί ο Κουτρουμπής, ο οποίος έκανε θεραπεία, ενώ σίγουρα δεν θα παίξει ο Μπουμάλ, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Θεραπεία ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Έλληνας αμυντικός, συνέχισε το πρόγραμμά του ο Καμερουνέζος μεσος.

Απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Tο πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε ζέσταμα και παιχνίδι με περιορισμούς ενώ στη συνέχεια όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Άγιαξ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο Κουτρουμπής έκανε θεραπεία και ο Μπουμάλ συνέχισε το πρόγραμμα του. 

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα».

Μοιραστείτε το: