Ο Σενεγαλέζος επιθετικός τόνισε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του
Τov καλύτερό του εαυτό θα δώσει ο Μάμε Τιάμ για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Κυριακή (18/9) στη ΝΟVA.
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, με τη φανέλα του οποίου ντεμπούταρε την Πέμπτη (15/9) κόντρα στη Φιορεντίνα.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το επίσημο ντεμπούτο του στο ματς με τη Φιορεντίνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στο Europa League. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο πήραμε ισοπαλία κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Φιορεντίνα. Μας έλειψε το γκολ, θα μπορούσαμε να το είχαμε πετύχει στο τελευταίο λεπτό και να κερδίσουμε, όμως πέρασε, μας μένουν ακόμη πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση».
Για τις εντυπώσεις του από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Στο γήπεδο υπήρχε μια ωραία ατμόσφαιρα, ο κόσμος υποστήριξε την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό».
Για τον Μπαμπακάρ: «Γνωρίζω τον Μπαμπακάρ γιατί είναι φίλος μου από τη Σενεγάλη, έχουμε παίξει κάποια παιχνίδια στην Ιταλία επίσης, γνωριζόμαστε καλά. Μου είπε πριν από το ματς ότι δεν θα ήταν ένα παιχνίδι εύκολο, επειδή εμείς θα παίζαμε για να τους κερδίσουμε και η Φιορεντίνα είναι μια δυνατή ομάδα».
Για τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ τον ένα μήνα που είναι στην ομάδα: «Είμαι χαρούμενος εδώ, το stuff, οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να αισθανθώ καλά. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μιλάνε ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά. Το ποδόσφαιρο είναι μια γλώσσα για όλους, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σκέφτομαι το πώς θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα».
Για το τι θέλει από τον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν: «Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ τόσο στο Europa League, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, να βρεθεί στις πρώτες θέσεις και αυτό είναι κάτι σημαντικό για μένα. Θέλω να είμαι έτοιμος να παίξω για την ομάδα σε όποια θέση με βάλει ο προπονητής».