19/03/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 - 19:51

Μιλούν για… εκνευρισμό στον Ολυμπιακό και δικαστήρια

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στη θέση των «ερυθρολεύκων» με αφορμή τη διαιτησία

Ο «χαρτοπόλεμος» συνεχίζεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (19/9), οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για εκνευρισμό από πλευράς Ολυμπιακού, ενώ προανήγγειλαν προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιθυμούν το ισπανικό μοντέλο και το 50-50 στη διαιτησία.

«Είναι προφανές από την υβριστική θέση των υπευθύνων της ομάδας του Πειραιά, ότι τα όσα επεσήμανε με την ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός, τους δυσκολεύουν τα σχέδια για ανατροπή του ισπανικού μοντέλου στη διαιτησία που έχει ως βάση το 50-50 για όλους.

Η απομάκρυνση του επιδιωκόμενου στόχου τους προκαλεί απύθμενο εκνευρισμό. Για τα υπόλοιπα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το: