19/03/2025
Αγγλία | Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 - 18:50

Νέο συμβόλαιο για Γουόκερ

Παίκτης της Τότεναμ έως το 2021 θα είναι ο Άγγλος δεξιός μπακ

Έχει πάρει τη φανέλα σπίτι του εδώ και χρόνια και είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους δεξιούς μπακ της Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ.

Την Παρασκευή (23/9) οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν πως θα έχουν στη διάθεσή τους τον διεθνή Άγγλο αμυντικό έως το 2021. Αν αναλογιστεί κανείς πως είναι στα «σπιρούνια» από το 2009, καταλαβαίνει πως, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, θα έχει περάσει στην Τότεναμ τα καλύτερά του χρόνια.

«Όταν πρωτοήρθα εδώ, στο μυαλό μου είχα το να μείνω για πολλά χρόνια. Δεν το έβλεπα ως σκαλοπάτι για να πάω στη συνέχεια σε άλλο σύλλογο. Υπέγραψα εδώ για να μείνω εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με πιστεύουν. Βρίσκομαι εδώ πολλά χρόνια και το απολαμβάνω. Είναι το δεύτερο σπίτι μου και είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο», είπε μεταξύ άλλων ο 26χρονος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Μοιραστείτε το: