19/03/2025
Ομάδες | Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 - 19:19

«Πονά» στην άμυνα η «Βασίλισσα»

Δίχως τρεις ταξιδεύει η Βέροια στην Αθήνα

Η Βέροια ταλαιπωρείται από προβλήματα στα μετόπισθεν εν όψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (24/9, 18.15) για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός Απόστολος Τερζής διαδέχθηκε τον παραιτηθέντα Αλέξανδρο Βοσνιάδη και άφησε εκτός τους ανέτοιμους Μελίσση, Σισοκό. Επομένως, θα εμπιστευτεί το δεξιό μπακ Μαλόν ως κατά συνθήκη στόπερ, όπως έπραξε και στην εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Ισπανός θα πλαισιωθεί κατά πάσα πιθανότητα από έναν εκ των Μαραγκού ή Ναβαλόφσκι. Οι Μακεδόνες αναζητούν το παρθενικό τρίποντο της σεζόν μετά από δύο σερί ήττες στο ξεκίνημα.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μαραγκός, Καλί, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Tόμας Γκονσάλεζ, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Άρτσε, Λινάρδος, Γκονσάλες Μαρτίνες, Σαρπόνγκ, Μεληκιώτης, Καπετάνος και Βίτι.

Η Βέροια επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση την Παρασκευή (23/9): «Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη και το επιτελείο του. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Μοιραστείτε το: