Από τον Παναθηναϊκό ζήτησαν δύο φορές επιπλέον «χαρτάκια», με το αίτημά τους να μη γίνεται αποδεκτό
Εισιτήρια για Άγιαξ τέλος. Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Ολλανδούς είναι προγραμματισμένη για τις 24 Νοεμβρίου στο «Amsterdam Arena», ωστόσο η «πράσινη» ΠΑΕ ενημέρωσε το Σάββατο (1/10) ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα.
Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι ζητήθηκε δύο φορές από τον Άγιαξ να αυξηθεί η προμήθεια, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.
Αναλυτικά: «Η διάθεση ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους πως τα εισιτήρια του αγώνα Άγιαξ – Παναθηναϊκός (24/11, 19:00 τοπική ώρα, "Amsterdam Arena") έχουν εξαντληθεί και ως εκ τούτου παρακαλούμε πολύ τον κόσμο να μην αποστέλλει άλλα αιτήματα.
Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει δύο φορές από τον Άγιαξ την προμήθεια επιπλέον εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων μας, χωρίς δυστυχώς το αίτημα να γίνει αποδεκτό.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας στην Ομάδα και λυπούμαστε που λόγω της τεράστιας ζήτησης ήταν ανέφικτο να εξυπηρετηθούν όλοι, καθώς ακολουθήθηκαν τα κριτήρια που είχαν ορισθεί σε προηγούμενη σχετική ανακοίνωση.
Όσοι φίλαθλοι εξασφάλισαν εισιτήριο έχουν ενημερωθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω e-mail».