Στη μνήμη του πρώην προέδρου του θεσσαλονικιώτικου συλλόγου το φιλικό ματς με την Α.Ε. Ποντίων
Ανακοίνωση για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Θόδωρου Παπαδόπουλου εξέδωσε τη Δευτέρα (3/10) η ΠΑΕ Ηρακλής.
Μάλιστα, η προσεχής φιλική αναμέτρηση (5/10, 16.00) με την Α.Ε. Ποντίων στο γήπεδο της Νέας Ζωής, θα αφιερωθεί στη μνήμη του πρώην προέδρου του «Γηραιού».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα, το γήπεδο θα πάρει το όνομα του εκλιπόντος.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής: «Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που ο πρώην Πρόεδρός μας έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων.
Η θλίψη μας ακόμη και σήμερα είναι μεγάλη και τα δάκρυά μας δεν έχουν στεγνώσει για την απώλεια ενός ανθρώπου που προσέφερε τα πάντα για τον ΗΡΑΚΛΗ μας.
Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος αγάπησε όσο τίποτα την ομάδα μας, της έδωσε ζωή όταν κάποιοι προσπάθησαν να την εξοντώσουν και την βοήθησε να σταθεί στα πόδια της και να επανέλθει εκεί που ιστορικά ανήκει.
Δυστυχώς, το όνειρό του να δει τον ΗΡΑΚΛΗ όπως εκείνος επιθυμούσε, δεν έγινε πραγματικότητα, αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Για μας ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος είναι ακόμη κοντά μας. Είναι και θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μας.
Κανείς από την μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια δεν πρόκειται να τον ξεχάσει. Θα τιμούμε τη μνήμη του και θα θυμόμαστε όσα προσέφερε στην ιδέα που λέγεται ΗΡΑΚΛΗΣ».