26/03/2025
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 - 19:03

Έσπασε τα κοντέρ ο Ακόστα

Πρόβλημα με Βιδάλ, που θα κάνει αγώνα δρόμου για τον Λεβαδειακό * Εκτός οι Κοζορώνης και Μαμπουλού

Χτύπησε στις 18 Σεπτεμβρίου και, σύμφωνα με τη διάγνωση, θα έπρεπε να λείψει για τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Ωστόσο, ο Ακόστα φρόντισε να... τρελάνει κόσμο, αφού προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (5/10) διαψεύδοντας τους πάντες.

Ο Ισπανός έβγαλε το πρόγραμμα, το οποίο είχε κυκλική προπόνηση αποφόρτισης με σταθμούς, και σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμό ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

«Όλα γίνονται... Έχουμε καλό φυσιοθεραπευτή», έλεγαν στον ΠΑΣ Γιάννινα για την επιστροφή-ρεκόρ του Ακόστα και τα εύσημα φυσικά πάνε στον Φίλιππο Σκόρδο, ο οποίος δούλευε καθημερινά με τον παίκτη και του είχε συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, το δυσάρεστο είναι πως ο Βιδάλ έχει πρόβλημα. Έκανε μαγνητική λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο και αυτό που προέκυψε είναι πως θα δώσει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος με τους Βοιωτούς.

Τέλος, την Τετάρτη (5/10) δεν προπονήθηκαν ούτε οι Κοζορώνης και Μαμπουλού, ενώ ατομικό έκανε ο Μαυροπάνος. Οι δύο πρώτοι δεν έχουν κάτι και απλώς ο Γιάννης Πετράκης αυτή τη στιγμή δεν τους πιέζει να επιστρέψουν γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος. Ωστόσο, αμφότεροι θα είναι έτοιμοι όταν χρειαστεί.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: