31/03/2025
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 - 14:37

Ξεχώρισε ο Γκοντό κόντρα στους Νέους

Αρκετά πρόσωπα δοκίμασε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ενόψει συνέχειας στη Σούπερ Λίγκα στο φιλικό 5-2 του Αστέρα Τρίπολης επί των Νέων

Ως ευκαιρία ανασύνταξης εκλαμβάνεται η διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σταθμίζει όλα τα δεδομένα των Αρκάδων σε αγωνιστικό επίπεδο προκειμένου εκείνοι να εμφανιστούν βελτιωμένοι στην επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ.

Έτσι, ο 40χρονος τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να επικρατούν με 5-2 της ομάδας Νέων  σε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη το Σάββατο (8/10) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρώτο ημίχρονο είχε ως κύριους «μοχλούς» στην επίθεση τους Στανισάβλιεβιτς – Γκόντο και Τσιλιανίδη. Μάλιστα, ο Σέρβος μοίρασε ασίστ στον νεαρό Έλληνα που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 στο 5ο λεπτό.

Ο Αφρικανός έγινε τελικός αποδέκτης σε πάσα του Ιγκόρ για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων με πανομοιότυπο τρόπο. Κατόπιν, ακολούθησε το απίθανο βολέ εκτός περιοχής από τον Στανισάβλιεβιτς για το 3-0 στο 32ο λεπτό!

Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Γκοντό (35’) σκοράροντας για δεύτερη φορά –τούτη τη φορά- με αριστερό σουτ εντός περιοχής σε κάθετη πάσα του Τσιλιανίδη.

Για την ομάδα Νέων του Αστέρα ξεχώρισε ο Μπαστιάνο σημειώνοντας δύο πανέμορφα γκολ εξαπολύοντας ισάριθμα σουτ. Ενδιάμεσα είχε πραγματοποιηθεί το 5-1 με προσωπική ενέργεια και πλασέ του Καλτσά.

Τέλος, ο Ρασίντ Χαμντανί αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Οι αρχικές συνθέσεις:

ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ:
Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Μπέρτος, Σεφίλ, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Τσιλιανίδης, Μάσα, Στανισάβλιεβιτς, Γκόντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ντοναρούμα, Φαρίνια, Ντουντού, Καλτσάς, Πότσι Τσάβες. Κ20: Τσιφτσής, Παπαγγελής, Ζήσης, Ευαγγέλου, Κουρτέσης, Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος, Κώτσιρας, Νικολακόπουλος, Συρεγγέλας, Δουβίκας.

Μοιραστείτε το: