Πενιχρότατη κρίνεται η βαθμολογική συγκομιδή του «Γηραιού»
Τα προβλήματα κάθε λογής έχουν επηρεάσει σημαντικά τον Ηρακλή.
Οι «κυανόλευκοι» καταλαμβάνουν την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας, όπου παραμένουν η μοναδική ομάδα που αγνοεί το τρίποντο.
Για την ακρίβεια έχουν αποσπάσει μόλις δύο ισοπαλίες από ΑΕΛ (2-2) και ΑΕΚ (0-0) σε Λάρισα και Αθήνα αντίστοιχα. Η εντός έδρας συγκομιδή είναι απολύτως μηδενική και παραπέμπει σε αρνητικό ρεκόρ.
Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» είχαν κάνει αντίστοιχο κακό ξεκίνημα στη σεζόν 2008-2009. Μάλιστα, η πρώτη νίκη είχε επιτευχθεί εντός έδρας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (1-0) μόλις στην 9η αγωνιστική εκείνου του πρωταθλήματος!
Οι υπόλοιποι αγώνες περιελάμβαναν πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Απανωτά «πλήγματα»
Η ήττα από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε εσωτερική «αιμορραγία» στον Ηρακλή. Κι αυτό διότι ο Νίκος Παπαδόπουλος εγκατέλειψε την τεχνική ηγεσία. Στην επίθεση εστιάζονται τα περισσότερα προβλήματα διότι ο Περόνε ταλαιπωρείται από θλάση και ο Λεοζίνιο από έναν τραυματισμό στο γαστροκνήμιο.
Επιπρόσθετα, ο Σαραμαντάς κινδυνεύει με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών για εξύβριση της βοηθού διαιτητή στο κυριακάτικο (16/10) ντέρμπι για την 7η αγωνιστική. Ευχάριστες ειδήσεις αποτελούν τόσο η επάνοδος για τον Λουκίνα ο οποίος εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής μετά την αποβολή κόντρα στον Πανιώνιο, όσο και η εξαιρετική απόδοση του Χουάντερσον στα τελευταία ματς.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΜΑΡΗΣ