«Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι», υποστήριξε ο τεχνικός της Ξάνθης
Χωρίς νικητή θα έπρεπε να είχε τελειώσει το ματς της Τετάρτης (26/10) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου των «Ζωσιμάδων», ο τεχνικός της Ξάνθης υποστήριξε ότι το ματς ήταν ισορροπημένο, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στο «δύσκολο» γήπεδο.
Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου: «Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και πιθανότατα θα έπρεπε να τελειώσει με ισοπαλία.
Τα πρώτα 25-30 λεπτά ανήκαν στα Γιάννινα, ήταν το χρονικό διάστημα που σκόραραν και είχαν ευκαιρίες από κόρνερ.
Έπειτα απ’ αυτό ισορροπήσαμε το ματς, δημιουργήσαμε κι εμείς από κόρνερ μια μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζητερζόγλου.
Στο β’ ημίχρονο παίξαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, υπομονή και είχαμε 2 μεγάλες ευκαιρίες με τον Λάζιτς.
Τεράστια δουλειά σε δύσκολο γήπεδο και για τις δύο ομάδες. Ελπίζω να επανέλθουμε γρήγορα και να επανέλθουμε για το Σάββατο που έχουμε αγώνα πρωταθλήματος».