10/05/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 - 12:16

Στραματσιόνι προς παίκτες: «Μη σας παίρνει από κάτω!»

Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον νεαρό Μίγγο που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό

Τέσσερις επίσημους αγώνες δίχως νίκη συμπλήρωσε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή (Πέμπτη 27/10) στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Αντρέα Στραματσιόνι είχε εμφανιστεί δυσαρεστημένος από τη συνολική απόδοση του «τριφυλλιού» στα προηγούμενα ματς μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη μετά την αναμέτρηση με τον «Γηραιό», όπου σπαταλήθηκαν εκ νέου αρκετές ευκαιρίες, όπως συμβαίνει άλλωστε στους πιο πρόσφατους αγώνες. Αναμφίβολα υπάρχει προβληματισμός για την επιθετική αναποτελεσματικότητα, αλλά ο Ιταλός τεχνικός των «πράσινων» έσπευσε να τονώσει το ηθικό της ομάδας του.

«Μου άρεσε ο τρόπος που προσπαθήσατε μέχρι το τέλος για το γκολ. Έτσι πρέπει να αγωνιζόμαστε, μέχρι το τελευταίο λεπτό για να σκοράρουμε. Δεν θέλω να σας παίρνει από κάτω. Αν προσπαθούμε με αυτό τον τρόπο, τότε θα έρθουν και τα γκολ και οι νίκες. Παίζετε όπως πρέπει.

Βγάλαμε στο γήπεδο όλα όσα λέγαμε και θέλω σας πω μπράβο γι αυτό. Στο χέρι μας είναι να έρθουν και τα γκολ και τα αποτελέσματα και πιστέψτε με, θα έρθουν. Το βασικό είναι ότι λειτουργήσαμε καλά σαν ομάδα», τόνισε ο Στραματσιόνι στους ποδοσφαιριστές του μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Επίσης, συνεχάρη κατ’ ιδίαν με τον νεαρό Μίγγο για την εξαιρετική του εμφάνιση και φυσικά ζήτησε να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο με σκληρή δουλειά. Ο νεαρός ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την κυριακάτικη (30/10, 15.00) αναμέτρηση με τον «Γηραιό» για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μοιραστείτε το: