01/05/2025
Ομάδες | Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 - 20:21

Πάνοπλη η Ξάνθη

Άπαντες στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με Κέρκυρα

Στην Ξάνθη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (28/10) η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (29/10) απέναντι στην Κέρκυρα, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με τραυματισμούς ή τιμωρίες κι έτσι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Στόχος της Ξάνθης δεν είναι άλλος από τη νίκη και αυτό επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά το τέλος της προπόνηση της Παρασκευής (28/10), η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής σε άμυνα, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Νιέτο, Λάζιτς, Τριάδης, Ράνος, Γιουνές, Ορφανίδης Π.

Μοιραστείτε το: