Δύσκολη χαρακτήρισε ο Γιάννης Ματζουράκης τη νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΛ
Μόνο εγκωμιαστικά σχόλια είχε ν’ απευθύνει ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, μετά την κυριακάτικη (6/11) εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ με 2-1 για τη 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως θα είναι όλα. Το φετινό πρωτάθλημα – θα το επαναλάβω- θα είναι δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες είναι καλές και φαίνεται ότι το επίπεδο αρχίζει και ισορροπεί από κάτω προς τα πάνω.
Σε ένα παιχνίδι δύσκολο είχαμε παίκτες με αγωνιστική ταυτότητα και πάθος στο παιχνίδι τους παρ’ όλο που φάνηκε ότι ήταν επηρεασμένοι από την ήττα της περασμένης εβδομάδας. Δούλεψαν, ήταν καλύτεροι και δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός αμέσως μετά το φινάλε.