11/05/2025
Διαιτησία | Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 - 23:31

Μένουν ως έχουν οι πίνακες διαιτησίας μέχρι νεωτέρας

Αναβλήθηκαν τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών

Πολλές ανακατατάξεις έχει φέρει, όπως ήταν λογικό η εκφοβιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Τσαχειλίδης το βράδυ της Παρασκευής (4/11) στο σπίτι του, η οποία προκάλεσε και την παραίτηση όλων των μελών της ΚΕΔ.

Για τις επόμενες μέρες είχαν προγραμματιστεί αγωνιστικά τεστ για τους διαιτητές με στόχο να αλλάξουν οι πίνακες, αλλά όλα αυτά θα πάνε πίσω αφού δεν υφίσταται ΚΕΔ με τα μέλη της να τελούν υπό παραίτηση.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω ανακοίνωσης της ΕΠΟ της Δευτέρας (7/11), ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως δεν γνωρίζει κανείς αυτή τη στιγμή πότε και εάν θα γίνουν στο προσεχές διάστημα αυτά τα τεστ.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες για τις 8-9-10/11/2016 αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA test) για τους αξιολογημένους αξιωματούχους αγώνων της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας, οι οποίες θα διεξάγονταν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας».

Μοιραστείτε το: