01/05/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 - 23:49

Στη ΦΙΦΑ ο Γιαννίκος

Αποχωρεί από αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και συνεχίζει στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία

Από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό στη Διεύθυνση των Μελών Ομοσπονδιών και την ΦΙΦΑ ο Θεόδωρος Γιαννίκος, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε στους πρωταθλητές και συνεχίζει στην Παγκόσμια Συνομοσπονδία.

Ο Θόδωρος Γιαννίκος, και τυπικά, δεν αποτελεί πλέον στέλεχος (αντιπρόεδρος) της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά της ΦΙΦΑ. Η «ερυθρόλευκη» εταιρία, με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε την παραίτηση του, ώστε ν' αναλάβει υπεύθυνος στη Διεύθυνση των Μελών Ομοσπονδιών στη ΦΙΦΑ. Τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραίτηση του Αντιπροέδρου, Θεόδωρου Γιαννίκου, από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο κ. Γιαννίκος διετέλεσε επί σειρά ετών Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εκπροσώπησε τον Σύλλογο με απόλυτη επιτυχία σε σημαντικές θέσεις με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο ΔΣ του ECA (EuropeanClubsAssociation). Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον ευχαριστεί και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στη FIFA, όπου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση των Μελών Ομοσπονδιών (DirectorofMemberAssociationsServices), με έδρα τη Ζυρίχη».

Μοιραστείτε το: