Δοκιμές του Βλάνταν Ίβιτς στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Αγροτικό Αστέρα
Χωρίς νικητή... Στο 0-0 έμειναν ΠΑΟΚ και Αγροτικός Αστέρας το Σάββατο (12/11) στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού, το οποίο είχε προπονητικό χαρακτήρα, μεταξύ των δύο ομάδων στην άδεια Τούμπα.
Βλάνταν Ίβιτς και Νίκος Νεντίδης είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες τους και ταυτόχρονα να δοκιμάσουν κάποια πράγματα που ήθελαν, με τους «σταχυοφόρους» να κλέβουν τις εντυπώσεις στο πρώτο 45λεπτο, όσο δηλαδή έπαιζαν με τους βασικούς, και να παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί. Να σημειωθεί πως το τελικό σκορ δεν έγινε γνωστό με τις δύο ομάδες να συμφωνούν στη μη δημοσιοποίησή του. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο δεύτερο με τον Αγροτικό να κάνει αρκετά λάθη.
Ο διεθνής Πάτο και ο τραυματίας Κυριακίδης έλειπαν από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι την Κυριακή (13/11) θα έχουν ρεπό, κάτι που ισχύει και για τους «ασπρόμαυρους». Απουσίες είχαν και οι τελευταίοι με τους διεθνείς να είναι πολλοί. Δεν έπαιξαν επίσης ο Κάμπος, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό, και οι Αθανασιάδης και Μάτος, οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς (46’ Βελλίδης), Γιαννούλης (75’ Δημητριάδης), Μαλεζάς (46’ Δοδοντσάκης), Πούγγουρας (65’ Κρέσπο), Κίτσιου, Χαρίσης (46’ Κάνιας), Κοροβέσης, Πέλκας (65’ Μπίσεσβαρ), Τιάμ, Μυστακίδης (65’ Τζοβάρας), Περέιρα.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κουκόλης, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Αργυρίους, Τριανταφυλλάκος, Χατζής, Τεγούσης, Γκέκας, Γκέσιος, Δεινόπαπας.
Στο δεύτερο κομμάτι του διπλού πέρασαν στο παιχνίδι οι Γουναρίδης, Έππας, Ουνγιαλίδης, Τάι, Πάλλας, Παπαδημητρίου, Φιλίπε, και Θεοδωρίδης.