07/05/2025
Εθνικές ομάδες | Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 - 21:25

Η Εθνική Νέων «λύγισε» από τους Άγγλους

Με 2-0 ηττήθηκε η Ελλάδα από τους Βρετανούς

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 2-0 (Τρίτη 15/11) από την Αγγλία στην τελευταία αναμέτρηση αναφορικά με την προκριματική φάση στον 6ο όμιλο που συμμετείχε, αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στην Elite Round τερματίζοντας δεύτερη πίσω από τους Άγγλους και πάνω από τους Ουαλούς, όντας δεύτερη σε τριπλή ισοβαθμία.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Άρνολντ άνοιξε το σκορ ευστοχώντας σε πέναλτι στο 20ο λεπτό με τον Σιαμπάνη να πέφτει στη σωστή γωνία του. Το 2-0 έγινε μάλλον συμπτωματικά διότι ο Τσαλόμπα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χρησιμοποιώντας την πλάτη του στο 63’.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Πανάγου, Ρέτσος, Νικολάου, Βαλμάς, Λάμπρου, Νάτσος, Μίγγος, Βρουσάι (88' Οικονομίδης), Σαμπανίδης (46' Παυλίδης), Λημνιός (90' Μιλόγεβιτς). 

ΑΓΓΛΙΑ: Ράμσντεϊλ, Άρνολντ, Τσαλόμπα, Σάλιμαν, Τζέι Ντα Σίλβα, Τομ Ντέιβις, Φιλντ, Γουίλοκ (74' Νμέκα), Ντάτζον Στέρλινγκ, Γκριν (58' Σεσενιό), Χέπμπερν-Μέρφι (80' Μαβιντίτι).

Η Βαθμολογία

1. Αγγλία 6 (6-3)
2. Ελλάδα 6 (7-2)
3. Ουαλία 6 (9-6)
4. Λουξεμβούργο 0 (2-13)

Μοιραστείτε το: