03/05/2025
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 - 21:42

Γκαζώνει για τον Λεβαδειακό

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Γιάννης Πετράκης δουλεύοντας τόσο την επιθετική όσο και την αμυντική λειτουργία

Μία από τις λίγες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν έδωσαν φιλικό αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20/11) είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον λόγο να είναι προφανής. Οι Ηπειρώτες την Τετάρτη (23/11) θα αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό και έτσι λίγες μέρες πριν δεν είχαν λόγο να επιβαρυνθούν παίζοντας με άλλον αντίπαλο.

Το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική με τους Βοιωτούς, το οποίο υπενθυμίζεται πως είχε αναβληθεί λόγω των σεισμών στα Ιωάννινα, και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Το τρίποντο, μάλιστα, θα πάει την ομάδα του Γιάννη Πετράκη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πάνω και από τον Παναθηναϊκό.

Εκείνος προσπαθεί συνεχώς να κρατά χαμηλούς τόνους και να τονίζει στους ποδοσφαιριστές του να μην κοιτούν τη βαθμολογία παρά μόνο το κάθε ματς ξεχωριστά. Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, άλλωστε, επανέφερε τους πάντες στην πραγματικότητα.

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή (20/110) το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας και ο Κρητικός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει κάποιο απρόοπτο. Ακόμη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού ο Ακόστα πλέον μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και βασικός. Και σε αυτή την περίπτωση ένας εκ των Ζάιρο ή Μαμπουλού θα πρέπει να βγει.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: