03/05/2025
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 - 00:09

Τάσεις φυγής ο Θεοδωρόπουλος

Προβληματισμένος o 26χρονος τερματοφύλακας, σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε... Πήγε το καλοκαίρι στον Πανιώνιο έχοντας στο μυαλό του ότι με τη φυγή του Σωκράτη Διούδη θα παλέψει για τη θέση του πρώτου τερματοφύλακα και τελικά θα την πάρει.

Λίγους μήνες μετά τα πάντα έχουν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά για τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής. Ακόμη και στο ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό δεν αγωνίστηκε.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr έχει μπει στο μυαλό του η ιδέα της πρόωρης αποχώρησής του από τη Νέα Σμύρνη, αφού βλέπει πως η μάχη με τον Ανδρέα Γιαννιώτη έχει χαθεί.

Στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Κισσαμικό την Τετάρτη (30/11) δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι ικανό να αλλάξει τις προθέσεις του. Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά, πάντως, και προσθαφαιρέσεις θα γίνουν τότε στους «κυανέρυθρους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θεοδωρόπουλος εκτιμά πως θα μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας (από την επαρχία) και πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν τελικά θα έρθει πρόταση από εκεί.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: