02/05/2025
ΠΑΟΚ | Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 - 12:51

Αποχωρεί άμεσα ο Τζαβέλλας

«Τελειωμένος» θα πρέπει να θωρείται από τον Δικέφαλο του Βορρά

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ πρόκειται να αποτελέσει άμεσα ο Γιώργος Τζαβέλλας, με τον σύλλογο από την Θεσσαλονίκη να αναζητά τρόπους για να εκδοθεί το διαζύγιο. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν έρθει σε ολική ρήξη, έπειτα από την διαμάχη του ποδοσφαιριστή με τον τεχνικό της ομάδας. Η αρχή έγινε μετά τις δηλώσεις του Ίβιτς περί ύπουλων λαθών στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο, με τον έμπειρο αμυντικό να τίθεται ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Από την πλευρά του ο πρώην άσος του Πανιωνίου, φέρεται διατεθειμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση, αφού σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταβάλλει μήνυση κατά του Σέρβου προπονητή. Έτσι λοιπόν οι ασπρόμαυροι αναζητούν τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας τους και όπως προκύπτει αυτό θα γίνει άμεσα.

Ο Τζαβέλλας όπως όλα δείχνουν θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η φημολογία σχετικά με την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Τα σενάρια κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ωστόσο πριν υπάρξει τελική τροπή στην υπόθεση, τίποτε δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Μοιραστείτε το: