04/05/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 - 20:48

Ουζουνίδης: «Απαντήσεις στο γήπεδο»

Ο Εβρίτης τεχνικός είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι τους πιστεύει πολύ και τους ξεκαθάρισε πως θα σταματήσουν οι διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές * Ανέβασε στροφές ο Λέτο

Μόνο ιδανική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό, αφού το απόγευμα της Παρασκευής (2/12) βρέθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» και περίπου 70 εξαγριωμένοι οπαδοί των «πρασίνων».

Ο Εβρίτης τεχνικός στη συνέχεια μίλησε στους παίκτες του και μεταξύ άλλων τους είπε πως «δυστυχώς αυτά τα πράγματα γίνονται στην Ελλάδα. Εμείς μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να απαντήσουμε και αυτός είναι με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο», ενώ προσέθεσε πως «σας πιστεύω πολύ».

Ακόμη τους ζήτησε «να βγάλουμε εγωισμό» ενώ τους ξεκαθάρισε πως «από εδώ και στο εξής τέλος οι διαμαρτυρίες στους διαιτητές. Θέλω να δείχνουμε ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα και γυμναστήριο για όσους είχαν παίξει στο Ηράκλειο και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους. Καλύτερα είναι ο Λέτο, ο οποίος έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Λεντέσμα και Σάμπα ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα.

Μοιραστείτε το: