Σέρβος τεχνικός στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ
Ο πρώτος ξένος προπονητής στην ιστορία του ΑΟ Θήρας είναι γεγονός… Οι νησιώτες ανακοίνωσαν την Πέμπτη (14/6) την πρόσληψη του Μπράνκο Γκάιτς, ο οποίος θα καθοδηγήσει την επόμενη σεζόν την ομάδα στην Α1 βόλεϊ γυναικών.
Ο Σέρβος κόουτς έχει εργαστεί σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της πατρίδας του ενώ μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο της Ντιναμό Βουκουρεστίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Θήρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή κ Branko Gajic.
Ο Σέρβος τεχνικός στο παρελθόν είχε εργαστεί στις “μικρές” Εθνικές ομάδες της χωράς του, ενώ ο τελευταίος του σύλλογος ήταν η Ντιναμό Βουκουρεστίου. Ο κ. Gajic θα βρεθεί στο νησί της Σαντορίνης για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα με την έναρξη της προετοιμασίας για την σεζόν 2018 – 2019.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του».