Ποιοι παίκτες θα είναι παρόντες στην πρώτη προπόνηση την Κυριακή (1/7)
Στο τεχνικό επιτελείο του Παναιτωλικού βρήκε και επίσημα θέση ο Λουίτζι Τσέναμο, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (29/6).
Ο 37χρονος γκολκίπερ είχε ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής τερματοφυλάκων στα «καναρίνια» από τον περασμένο Ιανουάριο, για να «κλειδώσει» πια η παραμονή του στο τιμ του Τραϊανού Δέλλα.
Οι Αγρινιώτες υπενθύμισαν ότι οι προπονήσεις ξεκινούν την Κυριακή (1/7) στις 19.00 και το «παρών» θα δώσουν οι εξής παίκτες: Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Ηλ. Γιαννιώτης, Ιταμπέλ, Κλέσιο, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Μύγας, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Σταματόπουλος, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Κόκκορης, Αγρόδημος.
Ο νεοαποκτηθείς Έρικσον θα είναι στο Αγρίνιο την Τρίτη (3/7), ενώ στα πλάνα του Δέλλα βρίσκονται από την Κ20 οι Γεωργούσης, Δημ. Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Μπελεβώνης και Τσιγγάρας.