25/02/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 - 15:52

Θέλει Γερμανία ο Ανσαριφάρντ

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα από την πατρίδα του διεθνή Ιρανού επιθετικού

Σε ομάδα της Τουρκίας ή της Γερμανίας στέλνουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ δημοσιεύματα από την πατρίδα του, την Κυριακή (1/7).

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, προτιμάει το γερμανικό πρωτάθλημα αλλά η Άουγκσμπουργκ φαίνεται ότι κάνει πίσω για την απόκτηση του, λόγω των απαιτήσεων του Ολυμπιακού που αγγίζουν ή και ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ. 

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα πάντως, ο Ανσαριφάρντ δεν θα έλεγε «όχι» σε πρόταση από την Φενερμπαχτσέ, που έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Όσο δεν προκύπτει μεταγραφή, ο διεθνής άσος είναι υποχρεωμένος να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού λίγο πριν από το β’ στάδιο προετοιμασίας σε Βέλγιο και Ολλανδία.

Μοιραστείτε το: