25/02/2025
ΠΑΟΚ | Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 - 21:23

Διάστρεμμα ο Χατσερίντι

Χωρίς Ελ Καντουρί και Ζαμπά στο φιλικό με τη Νόρτζελαντ

Εκτός προπονήσεων του ΠΑΟΚ θα μείνει για μερικές ημέρες ο Γεβγέν Χατσερίντι (ΦΩΤΟ), που υπέστη τελικά διάστρεμμα στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής (1/7).

Έτσι, ο Ουκρανός στόπερ αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος μετά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, χάνοντας φυσικά το φιλικό ματς της Δευτέρας (2/7) με τη Νόρτζελαντ επί ολλανδικού εδάφους.

Για την αναμέτρηση με τους Δανούς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει και στους Ζαμπά και Ελ Καντουρί, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να μην βγάζει ολόκληρο το απογευματινό πρόγραμμα και να συνεχίζει ατομικά.

Ατομικό έκανε και ο Μαροκινός άσος που έχει ενοχλήσεις από ένα κτύπημα στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ, ενώ βέβαια δεν υπολογίζονται και οι επίσης τραυματίες Μουλέν και Λεβέκ.

Μοιραστείτε το: