25/02/2025
Μπάσκετ | Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 - 16:48

Ενίσχυση στην περιφέρεια για το Λαύριο

Απέκτησε τον Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο

Παίκτης του Λαυρίου είναι από την Τρίτη (3/7) ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος… Ο 21χρονος γκαρντ είχε μπει στο «μάτι» του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος είχε εισηγηθεί την απόκτησή του.

Η επιθυμία του Έλληνα τεχνικού εισακούστηκε και έτσι η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτησή του νεαρού άσου ο οποίος πέρσι είχε με τον Απόλλωνα Πάτρας είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 31 αγώνες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Λαύριο MEGABOLT ανακοινώνει την απόκτηση του Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου! Ο 21χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα μας, αποτελώντας μια ακόμη επένδυση του Λαυρίου σε ελληνόπουλα. Ο Μαστρογιαννόπουλος γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1997 στην Πάτρα, έχει ύψος 1.88 μ. και αποτέλεσε μεταξύ άλλων τον νεότερο αρχηγό στην Ιστορία του Απόλλωνα Πάτρας. Την περσινή σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία, είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 31 αγώνες. 

Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος ήταν εδώ και καιρό στο “μικροσκόπιο” του κόουτς Σερέλη, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία την έκανε άμεσα πράξη. 

Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει την προσπάθεια ώστε και τη νέα σεζόν, οι φίλαθλοι του Λαυρίου να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους!».

Μοιραστείτε το: