24/02/2025
Μπάσκετ | Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 - 13:22

Τέλος ο Άτιτς από την ΑΕΚ, ακολουθούν Μαυροειδής και Βασιλόπουλος

Εκκαθαρίσεις στην ομάδα μπάσκετ της Ένωσης

Ο Έντιν Άτιτς άνοιξε την πόρτα της εξόδου στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ.

Ο 21χρονος γκαρντ – φόργουορντ, αποκτήθηκε το 2015 ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, και το Σάββατο (14/7) η Ένωση ανακοίνωσε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, αν και είχαν συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια.

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (14/07) η συνεργασία με τον Έντιν Άτιτς. Η οικογένεια της «Ένωσης» εύχεται στον Βόσνιο γκαρντ κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του» αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ, από την οποία αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν, άλλοι δύο παίκτες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον Παναγιώτη  Βασιλόπουλο. Μπορεί οι δύο έμπειροι παίκτες να ήταν από τους πρωταγωνιστές των επιτυχιών της Ένωσης την περσινή περίοδο, δεν βρίσκονται όμως, στα πλάνα του Λούκα Μπάνκι που θεωρεί ότι δεν ταιριάζουν στην αγωνιστική του φιλοσοφία και θέλει πιο αθλητικούς παίκτες.

Τα συμβόλαια των δύο έχουν λήξει, υπήρχαν σκέψεις ανανέωσης ωστόσο κάτι τέτοιο, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να γίνει.

Μοιραστείτε το: