23/02/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 - 19:18

Μεριά: «Συνεχίζω σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Ο Τυνήσιος άσος προανήγγειλε τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες

Μόνο τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό, με τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό, μάλιστα, να αποκαλύπτει πως μετακομίζει στους Πειραιώτες.

Ο διεθνής άσος παραχώρησε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Σφαξιέν, τονίζοντας πως αποχωρεί από αυτή για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα στη Σφαξιέν τα τελευταία χρόνια αφού είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Αφρικής. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω από τον σύλλογο για να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ευχαριστώ την Σφαξιέν και τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να δημιουργήσω μια μεγάλη καριέρα στη ζωή μου».

Μοιραστείτε το: