Καμία αναφορά όμως και σε deal με τον Ολυμπιακό που έχει συμβόλαιο με τον παίκτη
Τα χέρια με την Μπεσίκτας για να συνεχίσει στην Τουρκία την καριέρα του έδωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CΝΝ Turk, το Σάββατο (28/7).
Η τουρκική ομάδα είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι θέλει τον Ιρανό επιθετικό, πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Τα ΜΜΕ της Τουρκίας, το Σάββατο (28/7), έκαναν λόγο για πλήρη συμφωνία της Μπεσίκτας και του ποδοσφαιριστή, που μετά την άδεια που πήρε για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, έχει ενσωματωθεί κανονικά με την αποστολή των «Ερυθρόλευκων», αλλά πουθενά δεν υπήρχε αναφορά σε συμφωνία και με τον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Πειραιά που έχει συμβόλαιο με τον παίκτη, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν πρόκειται να επιτρέψει να γίνει καμία μεταγραφή.